NGO-Projektlederuddannelsen

NGO-Projektlederuddannelsen er for dig, der både vil bruge værktøjerne og dig selv som projektleder på den bedste måde.

Over 770 NGO-Projektledere har allerede taget NGO-Projektlederuddannelsen. Projektledelse, projektdeltagere, projektorganisering og projektmetodik er alle begreber, der i stigende anvendes såvel nationalt, som internationalt. Formålet med NGO-Projektlederuddannelsen er, at professionalisere projektarbejdet yderligere og at sikre mest mulig effekt med færrest mulige ressourcer og højest mulig arbejdsglæde. Uddannelsen fokuserer både på brug af konkrete projektværktøjer og på udvikling af personlig gennemslagskraft, selvindsigt, kommunikation og facilitering af processer – alt det, der skal til for at optimere resultatet, ressourceforbruget og arbejdsglæden i projekter.

Kontakt Pia for at høre mere 📞 29207444, 💻 pia@frontsetter.dk

Start/Uddannelsens varighed

NGO-Projektlederuddannelsen afholdes, som et 2-dages modul og et 3-dages modul, som strækker sig over 2 måneder. Du skal til eksamen i Projektledelse under Akademiuddannelse i ledelse og får 10 ECTS point. ECTS point anerkendes såvel nationalt som internationalt.

NGO-Projektlederuddannelsen starter igen d. 19. september 2024 

 

Hent brochuren for NGO-Projektlederuddanelse hold 26 efterår 2024 her

Tilmeld dig NGO-Projektlederuddannelsen hold 26, 2024 her

Målgruppe

Projektlederuddannelsesforløbet henvender sig til både nuværende og kommende projektledere, der arbejder indenfor NGO’er. Ledere opfordres til at melde sig til FRONTSETTERs NGO-Lederuddannelsen.

Undervisningsmiljø

Undervisningen foregår i Virum.

FRONTSETTER sikrer et trygt udviklende undervisningsmiljø – og forplejningen er i top.

Pris og SVU-støtte

NGO-Projektlederuddannelsen koster kr. 20.000 (der er ikke moms på offentlig uddannelse). For dette beløb får du fem hele undervisningsdage, eksamen incl. vejledning i faget “Projektledelse” under Akademiuddannelse i ledelse samt fuld forplejning.

Dette kursus er en del af akademiuddannelse i ledelse, og udbydes af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy. Læs mere om Copenhagen Business Academy her Om Cphbusiness – Danmarks største erhvervsakademi | Cphbusiness

Der er mulighed for at søge om Statens Uddannelsesstøtte (SVU) til NGO-Projektlederuddannelsen, hvis du opfylder kravene. Se mere om de gældende SVU-regler her: www.svu.dk

Test her hvor høj din organisations projektmodenhed er.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller maile til Pia Friberg Krejsager (+45) 2920 7444, pia@frontsetter.dk

Citater fra deltagere på NGO-Projektlederuddannelsen

“NGO-Projektlederuddannelsen har været et stort skud inspiration og energi ind i mit arbejde. Jeg har fået en meget bedre forståelse for den organisation, jeg arbejder i, og for min egen rolle – og så en rygsæk med meget brugbare og let anvendelige værktøjer. Tak for det.”

“Jeg har arbejdet med projekter og mennesker i mange år. Men uddannelsen har givet mig værktøjer, som jeg ikke var bevidst om, og som har haft en kæmpe forskel i min indgang til særligt samarbejde og vigtigheden af at ‘get it right from the start’.”

“Uddannelsen hos FRONTSETTER har givet mig et enormt fagligt indspark såvel som personlig indsigt, så jeg kan blive den bedste udgave af mig selv som projektleder!”

“Kan på det varmeste anbefale FRONTSETTER hvis du vil udvikle og optimere dine projektleder kompetencer. “

“Der blev skabt et usædvanligt trygt rum på projektlederuddannelsen, som betød at udvikling og læring nåede nye højder.”

“Teorier og værktøjer blev gjort meget konkrete. Lige til at samle op. Pias oversættelse af teoretiske hovedpointer til korte slides og modeller, der var simple,, gjorde stoffet meget anvendeligt.”

”For et kreativt rodehoved, som mig, der samtidig hungrer efter lidt styring i hverdagens mange projekter, var det både med angst og positiv forventning at jeg startede på NGO-Projektlederuddannelsen med Pia Friberg Krejsager, som underviser. Angsten blev udfordret i løbet af uddannelsen, hurtigt skudt til hjørne – og forvandlet til interesse for, hvordan man kan være projektleder og samtidigt bevare sit kreative gen. At tænke sig … med lidt planlægning kan man faktisk skabe plads til endnu mere kreativitet. Herudover gav kombinationen mellem de teoretiske og praktiske redskaber mig den faglige ballast, jeg havde brug for til at styre den portefølje af projekter, jeg nu er projektleder for.”

”Jeg føler mig så inspireret og motiveret til at gå tilbage til mit eget projekt og bruge alt, hvad jeg har lært. Jeg synes, at noget af det, der skal fremhæves ved dette kursus er, at man får et smadder godt netværk med projektledere i andre NGO’er – folk, man kan bruge, som sparring og inspiration, fordi de arbejder i miljøer, der ligner ens eget.”