Bliv ICF certificeret coach med fokus på coaching i organisationer

Næste hold starter d. 13. juni 2022.

Hos FRONTSETTER får du en ICF akkrediteret coachuddannelse, som både indeholder en eksamen i faget “Coaching i organisationer” under Akademiuddannelse i ledelse samt 76 ICF (International Coaching Federation) godkendte undervisningstimer. ICF kræver 60 godkendte undervisningstimer til en ACC certificering. Du kan gennemføre hele certificeringen til ACC niveau hos FRONTSETTER.

Uddannelsen består af fire moduler af to dage samt eksamen i ”Coaching i organisationer”.

Undervisningsformen er en god vekselvirkning mellem teori og træning. Da alle coaches og coachees er forskellige, lægges der vægt på at værktøjskassen er varieret, og deltagerne vil derfor træne mange forskellige værktøjer, og få indblik i teorien bag de forskellige coachingretninger (f.eks. kognitiv, systemisk, narrativ og filosofisk coaching).

Undervisningen foregår på dansk i trygge og hyggelige rammer på Parcelvej 119, 2830 Virum – og forplejningen er i top.

Uddannelsen er for dig, som vil arbejde professionelt med coaching, som vil skabe læring og udvikling for andre, og som vil lære dig selv bedre at kende.

Prisen for uddannelsen incl. forplejning og deltagergebyr til erhvervsakademiet CPHbusiness er kr. 29.000 Der er ikke moms på, da uddannelsen indeholder en eksamen under Akademiuddannelse i ledelse). Det er muligt at betale uddannelsen i rater efter aftale.

Se beskrivelsen af uddannelsen her:

Beskrivelse af Coachuddannelsen

Kort beskrivelse af Coachuddannelsen

Tilmelding til Coachuddannelsen

Du bliver undervist af Pia Friberg Krejsager, PCC. Pia er medlem af Etisk Komité, ICF Danmark

   Se profil her Pia Friberg Krejsager.

Missionen bag FRONTSETTERS Coachuddannelse er at skabe rammer for, at mennesker og organisationer kan finde og udleve deres drømme. FRONTSETTER ønsker at uddanne ressourcedetektiver, som ser storheden i alle mennesker.

Visionen bag FRONTSETTERS Coachuddannelse er at uddanne coaches med stor selvindsigt, som kan skabe rammer for at coachees kan udfolde deres kompetencer og potentiale i deres privat- og arbejdsliv.

Læs om observerede coaching-sessioner og  mentortimer her

Læs Handelsbetingelser og politikker her

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen at ringe eller skrive til Pia Friberg Krejsager, pia@frontsetter.dk, +45 2920744.

ICF er den mest anerkendte internationale coach-organisation med 40.000 medlemmer. ICF er med sine 8 kernekompetencer kendt for sin høje faglige og etiske standart. Bl.a. sætter IFC standarden for coaching som profession i EU.

Se hvad IFC’s CEO/Excecutive Director Magdalena Nowick Mook siger om at tage en ICF-certificeret coachuddannelse.

Hvad fik Danners direktør Lisbeth Jessen ud af Coachuddannelsen

”Det er noget af det bedste, jeg længe har gjort for mig selv – men også for min organisation.”

“Hos Frontsetter har jeg taget en certificeret coachinguddannelse, som jeg varmt kan anbefale andre. Vi var et lille fortroligt hold, og undervisningen passede fint ind i en travl hverdag og var veltilrettelagt og passende doseret mellem teori og praksis. Uddannelsen udfordrede mig positivt på helt nye måder og gav konkrete redskaber, jeg kan bruge i min hverdag. Både i samtaler med mine ledere og medarbejdere, men også i grupper.” Læs mere her.