Kursus i facilitering & forandringsledelse

Vær med til at bryde statistikken, som siger, at kun 3 ud 10 planlagte forandringer lykkes

Kursus i Facilitering & Forandringsledelse

Vær med til at bryde statistikken, som siger, at kun 3 ud af 10 planlagte forandringer lykkes.

Kurset i Facilitering og Forandringsydelse udbydes af

 

I samarbejde med:

Sådan engagerer du dine medarbejdere i vigtige forandringer

Deltag i vores kursus i Facilitering og Forandringsledelse, og lær, hvordan du kan arbejde med forandring uden at miste styringen.

Kom med på 4 intensive kursusdage, hvor du får en ny tilgang til forandringsledelse og en brugbar værktøjskasse til at lykkes med digitaliseringsprocesser og andre forandringer.

Sådan engagerer du dine medarbejdere i vigtige forandringer

Deltag i vores kursus i Facilitering og Forandringsledelse, og lær, hvordan du kan arbejde med forandring uden at miste styringen.

Kom med på 4 intensive kursusdage, hvor du får en ny tilgang til forandringsledelse og en brugbar værktøjskasse til at lykkes med digitaliseringsprocesser og andre forandringer.

"I en verden i konstant udvikling er evnen til at tilpasse sig og drive forandring blevet afgørende for virksomheders konkurrenceevne."

Få kompetencer og værktøjer til at navigere din organisation igennem forandringer

Uddannelsen giver dig en dybere forståelse for, hvordan du kan involvere medarbejderne, vække deres lyst og evne til at realisere forandringer. Du får bl.a. viden om kommunikation, coaching, samt praksisnære redskaber, som gør dig i stand til at holde fokus i medgang og modgang.

Du vil opleve, at du nemt kan integrere redskaberne i din nuværende måde at lede forandringer på – og at du samtidig får inspiration til, hvordan du vinder tid, får overblik og gennemslagskraft i ledelsen af forandringer.

Derfor skal du med

Få succes med projekter

Du lærer at lede teams eller projekter gennem komplekse forandringer.

Skab en forandringsparat kultur

Du lærer at anvende en coachende kommunikation, og hvordan du udvikler en forandringsparat kultur i virksomheden.

Gå styrket gennem forandringer

Optimér processer og præstationer i et konstant skiftende miljø, og håndtér større forandringer og samfundsmæssige krav.

Motivér kollegaer til forandringsparathed

Du får værktøjer til effektivt at motivere til forandringer - også de svære digitale forandringer, som tit møder modstand.

Dine undervisere

Pia Friberg Krejsager og Karina Balling

Pia Friberg Krejsager

Pia har 25 års leder- og topledererfaring fra Finansrådet, Niels Brock og konsulentbranchen. Hun har de sidste 20 år været konsulent i dansk erhvervsliv. Pia er ekspert i forandringsledelse og har mange års erfaring med at hjælpe organisationer som din gennem store forandringsprocesser.

Karina Balling

Karina har 17 års ledelseserfaring fra medlemsorganisationer og konsulentbranchen. Karina er ekspert i at lede medarbejdere gennem forandringer. Hun har udviklet og implementeret mange forandringsprocesser og ved, hvordan det er at lede organisationer og medarbejdere igennem store transitioner.

Praktisk om kurset

Målgruppe

Dig der er leder, projektleder eller forandringsagent.

Pris

16.500 ex. moms pr. deltager.

Med en merbetaling på 10.000 kr. kan du gå til eksamen i ”Forandringsledelse" under Akademiuddannelse i ledelse, hvor du får 10 ECTS-point. Eksamen udbydes i samarbejde med CPH-business.

Varighed

4 dage i efteråret 2024

Datoer

12. september 2024 kl. 9-16
13. september 2024 kl. 9-16
7. oktober 2024 kl. 9-16
8. oktober 2024 kl. 9-16

Lokation

Parcelvej 119,
2830 Virum

Undervisning

Der er 2 undervisere for at sikre optimal læring. Undervisningen består af interaktive workshops, praktiske øvelser og en masse træning i smukke og rolige omgivelser.

"Det kan være en stor mundfuld for dig, der er projektleder at skulle lede kollegaer og medarbejdere igennem digital udvikling. Nye systemer og opgaver, der bliver lavet om, kan avle stor modstand. På kurset i Facilitering og Forandringsledelse lærer du at komme i mål med succes."

Det siger deltagere på vores kurser

“Jeg fik kontakt til et netværk, der også er fagligt nysgerrige på emnet ledelse. På kurset var der værdifuld tid til at spejle min egen organisation i ledelsesstrategier og sammen udvikle adækvate veje videre i mit personlige lederskab. Jeg har stadig kontakt og løbende ledersparring med min gruppe.”
Linda Friis Christoffersen
“Jeg kendte Pias tilgang, og den passer godt til måden, jeg lærer på. Holdene er små, og Pia er utrolig god til at ‘læse rummet’ og fornemme stemningen og interessen hos den enkelte deltager. Jeg kan derfor lære og udvikle mig meget autentisk.”
Kasper Ottosson Kanstrup
"Pia er en super coach og underviser og har en stor passion for coaching, som man som deltager hurtigt føler sig smittet af.”
Susanne Adelhardt

Vi vil glæde os til at se dig!