Leadership og ledernetværk2019-05-27T14:28:42+02:00

Leadership

Skræddersyet leder- og organisationsudviklingsforløb + NGO-Ledernetværk

Skræddersyet leder- og organisationsudviklingsforløb, der er tilpasset organisationens vigtigste mål. FRONTSETTER udfordrer sine kunder på at sikre fremdrift og resultater i organisationen på en måde, så der er balance mellem resultat og proces. Undersøgelser viser, at 80% af alle problemer i en organisation bunder i organisering. At se med andres øjne er en vigtig lederopgave – hvordan ser beslutningsgange og logik ud fra mine projektlederes eller mellemlederes øjne? Meget ofte er organisationen designet til én logik, mens omverdens øgede krav om åbenhed og samarbejde kræver en helt anden logik.

For at sikre resultater og mindske stressbelastningen i din organisation, er den rette organisering, forandringsledelse og kommunikation helt afgørende.
 Leadership er en indre tilstand – den tilstand hvorfra lederens dybe intentioner om at skabe kommer fra. FRONTSETTER hjælper ledere til, hver for sig og sammen, at afdække og justere den indre tilstand, så du, som leder opnår at være den bedste udgave af dig selv. Ledelse er at skabe rammer, så medarbejderne er i stand til at gøre deres arbejde – så det vigtige leadership-spørgsmål er ”hvad kan jeg gøre for, at alle er motiveret for at bevæge sig i den samme retning?”

Test om du arbejder i en moden projektorganisation. Tag testen her

NGO-Ledernetværk for dig som ønsker inspiration og sparring med andre NGO-Leder. Styregruppen bag NGO-uddannelserne har peget på behovet for et NGO-Ledernetværk til en god pris.

Der afholdes 4 møder om året med relevante emner samt tid til, at dele erfaringer og udfordringer med hinanden.

Vi starter d. 24/6 kl. 12.30 – 16.00.

Læs mere her.

Tilmeld dig kontakt@frontsetter.dk

Eksempler på kunder

Projektorganisering med CARE
Lederseminar og medarbejderseminar med DIGNITY
Lederseminar med KFUM, Sex og Samfund og Dansk Ornitologisk Forening
Bestyrelsesseminar med IBIS og KFUM Sociale arbejde
Lederuddannelse med NOVAX og Erhvervs- og Vækstministeriet
Lederevaluering med DOF, Erhvervs-og Vækstministeriet og Institut for Menneskerettigheder